Таїланд

Підберіть мені тур

Оберіть напрям

Зручна дата вильоту


Продовжити

Підпишись на горящі тури!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Вимоги до громадян України для в'їзду в Таїланд з метою туризму:

  • Для в'їзду потрібна віза
  • Віза відкривається в аеропорту по прибуттю на підставі пакета документів
  • Вартість візи 2000 Бат (60 $)
  • Термін перебування в країні до 15 днів
  • Термін дії закордонного паспорта повинен бути більше 180 днів з дати закінчення поїздки
  • Список необхідних документів для відкриття візи уточнюйте в наших менеджерів
Запит на підбір туру

 

Оберіть напрям

Зручна дата вильоту

Кількість ночей:

Кількість людей:

Ваше ім'я:

Ваш телефон:

×
Замовити дзвінок

 

Ваше ім'я

Ваш e-mail

Ваш телефон

Наш фахівець підбере варіанти відповідно до Ваших побажань

×
Додати відгук

 


Фото з відпочинку:


×
вул. Ю. Дрогобича, 5

×